Căutare Live

Un nou atac armat s-a produs în SUA. Șase morți la doar câteva ore de la nenorocirea din Ohio!

Un bărbat a împuşcat mortal cinci persoane şi s-a sinucis, într-un incident armat produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în statul american Georgia, după un atac similar în Ohio, al cărui bilanţ a ajuns la opt morţi, informează site-ul agenţiei AP

Un bărbat a împuşcat mortal cinci persoane şi s-a sinucis, într-un incident armat produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în statul american Georgia, după un atac similar în Ohio, al cărui bilanţ a ajuns la opt morţi, informează site-ul agenţiei AP.

Un bărbat de 51 de ani a împuşcat mortal cinci persoane, în comunitatea Appling, situată în statul american Georgia.

După comiterea crimelor, autorul s-a sinicis în garajul casei sale.

Autorităţile americane au stabilit că autorul crimelor este Wayne Hawes. Individul a deschis focul în două case situate în localitatea Appling, la circa 40 de kilometri vest de oraşul Augusta.

Cel puțin opt persoane, dintre care doi copii, au fost ucise într-un atac armat într-o zonă rurală din Ohio, a anunțat vineri ministrul justiției al acestui stat american, Mike DeWine, precizând că cel mai probabil șapte dintre victime aparțin aceleiași familii, transmite AFP.

Aceste șapte victime au fost găsite în trei case, în comitatul Pike, la circa 100 de kilometri est de orașul Cincinnati, a explicat oficialul citat, în opinia căruia pare să fi fost vorba despre o 'execuție'. El a precizat mai târziu că cea de-a opta victimă a fost găsită într-un al patrulea loc.

Deocamdată nu se știe dacă autorul se numără printre victime sau dacă el a reușit să fugă, a mai menționat ministrul justiției din statul american Ohio. El a anunțat că încă nu a fost operată nicio arestare, dar a asigurat populația ca nu există pericole. Anterior acestei declarații, un liceu din zonă a fost izolat, ca măsură de precauție.

Astfel de atacuri sunt frecvente în SUA, unde armele pot fi procurate cu ușurință și în deplină legalitate.

O nouă țară apare lângă România. Liberland este teritoriul în care nu plăteşti taxe şi fumezi legal orice vrei... Nostradamus, ai prezis și asta? Care sunt noile ținte ale ISIS. Atacatorii ar putea fi deghizaţi în vânzători ambulanţi...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x