Antena Căutare

Un nou furt la Cannes: Colier de doua milioane de euro... dat disparut!

Actuala editie a festivalului de la Cannes va ramane in amintire nu doar prin filmele prezentate, ci si datorita furturilor de bijuterii pe care le-a prilejuit. Un colier cu diamante in valoare de peste doua milioane de euro a disparut in timpul unei petreceri la care luau parte numeroase vedete. Saptamana trecuta, alte bijuterii de mare pret au fost furate dintr-o camera de hotel din Cannes.

Casa elvetiana de bijuterii De Grisogono a sarbatorit, marti seara, 20 de ani de existenta printr-o mare petrecere, la un hotel de lux de pe Coasta de Azur. Sharon Stone, Paris Hilton sau Leonardo DiCaprio au fost doar cateva din celebritatile prezente. Distractia a durat toata noaptea, dar dimineata a adus o surpriza neplacuta: o pretioasa bijuterie lipsea din colectia prezentata invitatilor.

Colierul avea 19 diamante albe, tot atatea galbene si cateva smaralde si diamante brune. El fusese depozitat, dupa prezentare, intr-o camera care ar fi trebuit sa fie pe deplin sigura, mai ales ca era bine pazita.

Politia cauta indicii in inregistrarile camerelor de supraveghere. Deocamdata nu s-a dat nici de urma hotilor care au sustras, saptamana trecuta, mai multe coliere, inele, cercei si bratari dintr-un hotel din Cannes. Bijuteriile, evaluate la un milion de euro, erau create de casa Chopard, care realizeaza si trofeele Palme d'Or, si urmau sa fie imprumutate unor vedete, pentru a le purta pe covorul rosu. Pana atunci erau adapostite in seiful unei camere, iar hotii le-au luat cu seif cu tot.

foto: Hepta.ro

O fotografie si mai multe obiecte ale actritei Marylin Monroe, furate dintr-o expozitie de la Praga... Prima revista in care apare Superman, evaluata la 150.000 de dolari, descoperita in podul unei case...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x