Antena Căutare

Un nou sfarsit al lumii! Specialistii avertizeaza ca o cometa se apropie amenintator de Pamant

Vine din nou sfarsitul lumii. O cometa care se apropie de Pamant l-ar aduce de data asta

Avertismentul apartine mai multor adepti ai Teoriei Conspiratiei care spun ca inceputului sfarsitului ar fi pe 1 octombrie 2013. Autorii scenariilor apocaliptice au, ce-i drept, din ce se hrani. Statele Unite si Rusia par ca se pregatesc de un dezastru. La comun!

I se spune "Cometa Secolului", dar nu putini sunt cei care cred ca este mai mult decat o cometa. Va trece pe langa planeta Marte chiar peste doua zile, pe 1 octombrie. Coincidenta sau nu, e data cand in mai multe state din estul Americii se incheie livrarea unei comenzi de alimente si apa in valoare de 14 milioane de dolari. Tot la 1 octombrie, in aceeasi zona are loc o simulare de raspuns in caz de cataclism, cu participare rusa si germana.

Pe langa Pamant, cometa ISON ar trece in decembrie. Asta daca depaseste un moment critic care ar putea afecta direct Terra. Momentul 28 noiembrie, cand cometa cu diametrul de 5 kilometri va fi cel mai aproape de Soare.

Tricourile ce pot detecta aerul poluat. Urmeaza: bluza sensibila la alcool... Roma: Un avion cu peste 150 de pasageri la bord a aterizat fortat, pe o parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x