Un nou tratament pentru coronavirus, propus de Donald Trump: „Omoară virusul într-un minut. Dacă l-am injecta? N-ar fi interesant?”

Donald Trump a propus un nou tratament pentru coronavirus. Declarațiile controversate ale președintelui SUA au stârnit un val de reacții: „Nu trebuie injectat sau înghițit! Sub nicio formă!”

Un nou tratament pentru coronavirus, propus de Donald Trump

Profimedia

Lumea medicala a rămas fără replică, în urma declarațiilor controversate ale presedintelui SUA, Donald Trump. Primul om în stat a sugerat că ar trebui realizate studii pentru a se verifica dacă infecţia cu coronavirus ar putea fi tratată cu ajutorul injecţiilor cu dezinfectant, potrivit bbc.co.uk.

Trump a mai propus ca pacienţii să fie iradiaţi cu raze ultraviolete, idee ce a fost deja respinsă de un reprezentant al sistemului medical din SUA, într-un briefing.

Citește și:

Descoperire uluitoare în ochii celor infectați cu noul coronavirus. Medicii italieni au făcut totul public: „Ce vedeți aici este la 21 de zile după apariția primelor simptome”

În timpul unei coferințe de presă de joi, un oficial al administraţiei Trump a prezentat rezultatele unui studiu guvernamental potrivit cărora virusul ar fi slăbit odată ce a fost expus la lumina soarelui şi la căldură.

Citește și:

Ce se va întâmpla, după 15 mai? Vom fi testați, înainte de a intra la locul de muncă. Premierul Ludovic Orban, informații noi

Potrivit aceluiaşi studiu, dezinfectantul ar putea anihila virusul prezent în salivă, în cinci minute. Acelaşi efect l-ar avea alcoolul izopropilic, ce ar acţiona chiar mai rapid.

Concluzia lui Donald Trump a fost simplă:

„Deci, înţeleg că dezinfectantul omoară bacilul într-un minut. Un singur minut. N-am putea face un studiu pentru a vedea dacă injecţiile cu dezinfectant au acelaşi efect? Ar fi interesant!”

„Nu trebuie injectat sau înghițit! Sub nicio formă!”

Declaraţiile date de Donald Trump au generat mii de reacţii pe reţetele de socializare, iar unul din marii producători de dezinfectant a lansat un avertisment puternic.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Citește și:

China, lovitură de grație pentru cei care voiau să se îmbogățească de pe urma COVID-19. Ce s-a întâmplat cu „medicamentul-minune”

„Ca lider mondial în producţia de produse de igienă, trebuie să spunem clar că produsele dezinfectante nu trebuie administrate în corpul uman (prin injecţie, ingerare sau alta cale) sub nicio formă!

Toate produsele de igienă sau dezinfectante trebuie folosite doar în scopul pentru care au fost produse, conform etichetei şi instrucţiunilor de siguranţă”, e comunicatul compainei Reckitt Benckiser.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri