Antena Căutare

Un nou-născut a fost scăpat în cap, imediat după naștere! Momentul a fost filmat! Imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un nou-născut a fost scăpat în cap, imediat după naștere, iar momentul teribil a fost filmat de tatăl copilului, care a decis, împreună cu soția lui, să publice imaginile pe internet. 

Un nou-născut a fost scăpat în cap, imediat după naștere, iar momentul teribil a fost filmat de tatăl copilului, care a decis, împreună cu soția lui, să publice imaginile pe internet.

Americanul Derrick Rogers înregistra nașterea fetițelor lui gemene, Morgan și Madison, în februarie, la un spital din Arizona. El și soția lui, Monique, au fost șocați să vadă cum una dintre fetițe a fost scăpată în cap de doctor, imediat după naștere.

Nou-născutul a alunecat din mâinile doctorului și a căzut de la o înălțime de 9 centimetri, lovindu-se la cap de o masă.

În imagini se vede cum bebelușul era cât pe ce să cadă de pe masă pe podea. Însă, câteva persoane din sala de nașteri s-au repezit să împiedice căderea acestuia.

Fetița nou-născută a suferit o hemoragie, dar nu s-a putut determina dacă aceasta a fost cauzată de cădere sau de faptul că ea și sora ei au fost născute prematur.

„Doctorul nu a avut nicio reacție inițial, până când nu i-am spus că am înregistrat totul. Medicul mi-a cerut să vadă clipul, iar când i l-am arătat, a rămas mut”, a povestit tatăl nou-născutului scăpat în cap după naștere.

Părinții gemenelor susțin că sunt îngrijorați de posibilele traume pe care fiica lor scăpată de doctor la naștere ar putea să le aibă, pe termen lung.

Întrucât nu au primit răspunsuri de la oficiali, cei doi părinți au decis să distribuie pe internet înregistrarea video în care nou-născutul este scăpat în cap.

Cei doi părinți susțin că spitalul le datorează cel puțin niște scuze și se gândesc să dea în judecată responsabilii pentru teribilul incident.

Revoltător! O educatoare este surprinsă cum lovește fără milă cu pumnii și picioarele o fetiță... S-a dus la doctor cu o senzație ciudată în ureche și a trăit un șoc! Ce a descoperit medicul. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x