Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Un om a murit și alți 15 au fost răniți după ce o casă a explodat de la o conductă de gaze

Un angajat de la o firmă de gaze din California a murit, iar alți 15 au fost răniți după ce o casă din Murrieta, California, a explodat.

Un angajat de la o firmă de gaze din California a murit, iar alți 15 au fost răniți după ce o casă din Murrieta, California, a explodat.

Echipajele de Gaz din California de Sud au fost chemate la domiciliu pentru a rezolva o conductă de gaze naturale care a fost raportată deteriorată de un antreprenor care lucra la casă. Explozia a avut loc la aproximativ o oră după ce echipajul a sosit, iar departamentul de pompieri se ocupa deja de conductă.

„Suntem profund triști să aflăm despre incidentul de astăzi care a luat viața unuia dintre angajații noștri și au fost pompieri răniți", a declarat SoCalGas într-o declarație. „Atenția noastră este acum să lucrăm cu cei care au răspuns în primul rând pentru a face zona în siguranță și pentru a sprijini pe toți cei implicați, vom continua să lucrăm cu cei care au răspuns în primul rând pentru a determina ce a provocat accidentul“.

Șeful adjunct al Armatei de Siguranță și Securitate, David Lantzen, nu a putut oferi detalii despre gravitatea leziunilor celorlalți în timpul unei conferințe.

Drumurile din zonă sunt închise, iar locuitorii sunt ținuți departe, potrivit poliției Murrieta.

Murrieta se află la aproximativ 70 de mile nord de San Diego.