Un om al străzii a primit CADOUL vieţii lui şi a izbucnit în lacrimi. S-a bucurat mai mult decât dacă ar fi primit o casă

Mark Landry este un om al străzii care cântă la vioară în fiecare zi. Bărbatul a devenit atât de îndrăgit încât comunitatea i-a sărit imediat în ajutor la necaz.

Mark Landry este un om al străzii care cântă la vioară în fiecare zi. Bărbatul a devenit atât de îndrăgit încât comunitatea i-a sărit imediat în ajutor la necaz.

"Dumnezeu să vă binecuvânteze!"

Acestea au fost cuvintele lui când a văzut cadoul pe care i l-au pregătit oamenii care îi ascultau melodiile în fiecare zi.

Landry cânta la vioară în fiecare zi până când i-a fost furată. Omul a apărut pe stradă cu o pancartă pe care scria că i s-a furat vioara.

Imediat, oamenii l-au fotografiat şi i-au pus poza pe Facebook, iar poza lui a ajuns imediat virală. Astfel s-a ajuns până la unii membri ai Orchestrei Naţionale care s-au unit şi i-au făcut cadoul omului o vioară nouă.

Aceştia s-au dus personal să i-o de lui Landry. Acesta a izbucnit în lacrimi când a văzut cutia cu vioara cea nouă.

"Când am aflat ce ţi s-a întâmplat ne-am contactat prietenii de la un magazin de viori şi am decis să-ţi redăm bucuria şi ocazia de a-ţi câştiga din nou existenţa", a spus cel care i-a făcut cadoul.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri