Antena Căutare

Imagini video! Un pescar a fost aruncat în mare de o CREATURĂ URIAȘĂ pe care reușise să o captureze. Oamenii au fost șocați la vederea acesteia

Un bărbat călătorea în Florida în excursie alături de câtiva prieteni, când brusc, a prins ,,captura vieții sale''.

Un bărbat din Dakota de Sud, SUA, călătorea în Florida în excursie alături de câtiva prieteni, când brusc, a prins ,,captura vieții sale''.

Pescarul a prins o creatură imensă, care a reușit să îl scosată din barcă și să îl arunce în mare atunci când a încercat să o ridice.

Bărbatul a fost filmat de prieteni încercând să ridice peștele, dar acesta împreună cu ceilalți turiști care îl aplauzeau, au observat cum undița s-a îndoit și omul a fost tras din barcă.

Creatura uriașă și-a schimbat brusc direcția și l-a prins pe om îndezechilibru, târându-l înapoi, cu capul înainte al bărcii.

După ce s-a întors în barcă, bărbatul i-a undița altcuiva, dar în cele din urmă acesta a reușit să prindă peștele uriaș și să se bucure de captura vieții lui alături de prieteni.

Oamenii au fost șocați la vederea imensității pe care prietenul lor a capturat-o și de asemeena trag un semnal de alarmă: Chiar dacă echipamentele pe care le avea prietenul lor erau foarte scumpe, niciodată nu reprezintă o siguranță pentru salvarea vieții. Oamenii din barcă s-au speriat foarte tare după această întâmplare.

O CALAMITATE uriașă este pe cale să se întâmple, după un cutremur de 6,2 grade. Zonele vizate... Un joc extrem de PERICULOS este popular printre elevi! Poate duce la DECES!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x