Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

A furat un avion și l-a izbit într-un club, intenționat! Pe cine a vrut să omoare, cu prețul propriei vieți. Imagini șocante – Video

Un pilot a furat un avion și l-a izbit într-un club, în mod intenționat, dorind să ucidă o persoană, cu prețul propriei lui vieți. Tragedia a fost filmtă.

Un pilot a furat un avion și l-a izbit într-un club, în mod intenționat, dorind să ucidă o persoană, cu prețul propriei lui vieți. Tragedia a fost filmtă.

Pilotul a izbit avionul în clubul în care avea loc o petrecere baby shower, într-o încercare de a-și ucide soția, pe care o lovise în urmă cu câteva ore, în timpul unui conflict aprins.

Pilotul, Charl Viljoen, a fost filmat în timp ce zbura cu avionul la o altitudine periculos de mică, speriind invitații petrecerii ce avea loc la clubul din Botswana.

Clădirea, aflată pe aerodromul Matsieng, aflat în apropiere de capital Gaborone, a fost distrusă, sâmbătă, în urma impactului cu avionul, ce a produs o explozie. Pilotul a murit pe loc.

Din fericire, nicio altă persoană nu ar fi fost rănită în acest atac, deoarece oamenii care au participat la acea petrecere au reușit să părăsească clubul până la momentul impactului cu avionul.

Cu câteva ore înainte de petrecere, pilotul Charl Viljoen, în vârstă de 38 de ani, ar fi venit neinvitat la eveniment și și-ar fi lovit soția chiar acolo.

„S-a certat cu soția lui și a lovit-o, iar toată lumea l-a alungat și l-a blamat, deoarece nu poți trata așa o femeie”, a spus un martor.

Pilotul, tatăl unui copil, a furat apoi avionul și l-a izbit de clădire, distrugând și 13 mașini, precum și un turn dedicat coordonării traficului aerian.

Recomandari