Antena Căutare

Un politician american vrea ca sudul Californiei sa devina cel de-al 51-lea stat din SUA

Un politician american din sudul Californiei vrea ca regiunea sa devina cel de-al 51-lea stat din SUA, transmite DailyNews, citat de Mediafax. Republicanul Jeff Stone, din districtul Riverside, a anuntat ca va organiza o intalnire a liderilor politici din sudul Californiei pentru a decide mijloacele de separare de administratia din Sacramento.

"California era odata cea de-a patra economie a lumii, iar in prezent se chinuie sa se mentina pe locul al optulea. Taxele noastre sunt prea mari, scolile noastre nu-i educa suficient de bine pe copii, sindicatele si alte grupuri de interes au mai multa influenta printre legiutori decat cetatenii. Lucrul acesta trebuie sa se schimbe"


Politicianul afirma ca noul stat format in sudul Californiei ar trebui sa includa cele mai bogate districte din Golden State (cum este cunoscuta California), majoritatea dominate de republicani: Riverside, Fresno, Imperial, Inyo, Kern, Kings, Madera, Mariposa, Mono, Orange, San Bernardino, San Diego si Tulare.

Foto:infoplease.com

Ungaria: Noi legi pentru suporterii de fotbal violenti, industria fast-food si presedinte... Rachida Dati vrea sa candideze la Presedintia Frantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x