Antena Căutare

Un politist canibal din New York planuia sa gateasca femei si sa le manance!

Un politist din New York este acuzat ca a vrut sa rapeasca femei, sa le gateasca la foc mic si apoi sa le manance, dupa cum arata datele dezvaluite de autoritati.

"Canibalul" din New York a fost arestat sub o acuzatie incredibila: el planuia sa rapeasca femei pe care sa le tortureze si sa le manance. Politistul a povestit, in mesaje electronice catre un complice, cum are de gand sa-si bage victimele intr-un cuptor si sa le coaca la foc mic, astfel incat sa ramana in viata cat mai mult cu putinta. Din fericire, el nu a apucat sa-si duca planurile sinistre la indeplinire.

Anchetatorii au gasit, insa, in calculatorul sau, o lista de peste 100 de femei, cu fotografii si adrese sustrase din bazele de date ale politiei. Barbatul de 28 de ani risca, acum, inchisoarea pe viata.

Cutremur cu magnitudinea 5,3 pe scara Richter in sudul Italiei... Ancheta: "Modestul" premier chinez are o avere colosala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x