Antena Căutare

Un polițist pensionat în vârstă de 91 de ani și-a pierdut toți banii pe care îi avea, din cauza unui apel telefonic! „Mi-a spus că…”

Un polițist pensionat în vârstă de 91 de ani și-a pierdut toți banii, pe care îi păstra într-un singur cont bancar, în urma unui apel telefonic.

Un polițist pensionat în vârstă de 91 de ani și-a pierdut toți banii, pe care îi păstra într-un singur cont bancar, în urma unui apel telefonic.

Fost polițist și pompier, John Thompson a pierdut aproape 17.000 de euro, după ce a făcut trei transferuri bancare.

„Mă simt prost acum când mă gândesc că am făcut asta și a fost o înșelătorie. Însă, au fost foarte convingători. Nu mai sunt tânăr. Am împlinit 91 de ani săptămâna trecută. Sper ca spunându-mi povestea să ajut alte persoane să nu cadă în plasă, la fel ca mine”, a spus polițistul pensionat.

John Thompson a primit un apel telefonic, în luna mai, de la un bărbat care a pretins că e angajat al departamentului de securitate, la banca la care bătrânul avea contul bancar.

Infractorii care l-au păcălit pe polițistul pensionat au făcut în așa fel încât să pară că îl apelează pe bătrân de la banca la care el își ținea toți banii.

Un polițist pensionat în vârstă de 91 de ani și-a pierdut toți banii pe care îi avea, din cauza unui apel telefonic! „Mi-a spus că…”

Inițial, polițistul pensionat a închis telefonul. Apoi, la doar 20 de minute, a fost sunat din nou. Unul dintre infractorii vinovați de această înșelătorie s-a prezentat drept managerul băncii din Doncaster. I-a spus bătrânului că exista o problemă de securitate la contul lui bancar și că se impunea ca el să-și transfere banii într-un cont mai sigur.

În ciuda faptului că a fost victima unei înșelăciuni, bătrânul nu și-a putut recupera banii. Motivul este că polițistul pensionat a transferat singur banii, ceea ce ar însemna că a făcut „o plată autorizată”.

Reprezentanții băncii la care bătrânul își ținea banii au transmis că nu sunt responsabili pentru incident, deoarece pensionarul i-a contactat abia după ce și-a transferat fondurile, selectând opțiunea „plătește un preeten sau un membru al familiei”.

Pentru bătrânul păcălit a fost lansată o campanie de crowdfunding pentru ca el să își recupereze banii, iar până în prezent, s-au strâns pentru el aproximativ 3.300 de euro.

Imagini șocante dintr-o secție de poliție! Dezbrăcați, întinși pe spate, cu mâinile la ceafă și cocoși de luptă deasupra... Doi oameni de afaceri, donatori în campania lui Trump, au fost arestaţi în SUA în legătură cu scandalul Trump-Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x