Antena Căutare

Erou în acțiune! Un polițist și-a riscat viața ca să salveze un om! Momentul a fost filmat! Video

Un polițist și-a riscat viața ca să salveze un om care era cât pe ce să fie lovit de un tren, în India. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere aflată în gara în care a avut loc incidentul.

Un polițist din India și-a riscat viața ca să salveze un om. Captură video.

În imaginile video se vede cum polițistul Anil Kumar, în vârstă de 55 de ani, a sărit pe șinele de tren și a alergat către un bărbat care se îndrepta prea încet către peron, fără sp observe că o locomotivă se apropia de el.

După ce l-a împins pe bărbat ca să îi salveze viața, polițistul s-a retras din calea trenului ce a intrat cu viteză în gară, în Mumbai.

După ce imaginile video au fost publicate pe rețelele de socializare, numeroși internauți l-au criticat pe călătorul care avut nevoie de intervenția salvatoare și riscantă a polițistului. Mulți oameni au cerut ca acesta să fie sancționat pentru că a decis să traverseze șinele de tren de la un peron la altul, fără să utilizeze căile amenajate pentru acest lucru.

În India, aproximativ 15.000 de oameni mor anual traversând șinele de tren, 6.000 de decese înregistrându-se în Mumbai.

Incendiul de la catedrala Notre-Dame din Paris, evenimentul cel mai mediatizat pe Twitter în 2019... Procurorul general al SUA: FBI ar fi putut acţiona cu rea credinţă în investigaţia referitoare la Rusia...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x