Antena Căutare

Un pompier se lupta cu flăcările, în timp ce copiii lui mureau într-un incendiu devastator! Soția bărbatului, sfâșiată: ”Am pierdut o parte din mine!”

Apar detalii cumplite despre tragedia din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, unde cinci copii au murit după ce creșa în care se aflau a fost mistuită de flăcări puternice, chiar în miezul nopții. 

Apar detalii cumplite despre tragedia din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, unde cinci copii au murit după ce creșa în care se aflau a fost mistuită de flăcări puternice, chiar în miezul nopții.

Conform ABC News, trei dintre cele cinci victime ale incendiului izbucnit în toiul nopții sunt chiar copiii unui pompier voluntar, care se afla într-o altă misiune, potrivit unui oficial.

Fiicele și fiul lui Luther Jones se aflau în creșă în momentul în care a izbucnit incendiul devastator și, din păcate, niciunul dintre copii nu a putut fi salvat. Deocamdată, copiii n-au fost însă identificați, însă, potrivit autorităților, aceștia au vârste cuprinse între opt luni și șapte ani.

Citește și: Imaginile groazei! O creșă a luat foc și cinci copii au ars de vii! Patru dintre ei erau frați (FOTO)

Soția lui Jones, Shevona Overton, care este și mama altui copil mort, a mărturisit că este sfâșiată de durere: ”Am pierdut o parte din mine, ce nu va fi niciodată înlocuită. Sunt atât de sfâșiată că bebelușii mei au dispărut. Îi iubesc atât de mult. În fiecare minut simt durerea pe care au simțit-o ei în clipele în care s-au luptat cu flăcările”, a spus femeia potrivit sursei citate.

Incendiul de la creșa din Pennsylvania a izbucnit în toiul nopții, iar unele voci spun că focul ar fi izbucnit de la niște cabluri.

”Sub canapea am găsit mai multe cabluri înădite în care erau băgate tot felul de aparate, ceea ce ar indica această ipoteză.”, a mărturisit Huy Santone, anchetator, care a precizat că poate tragedia ar fi putut fi evitată dacă în casă ar fi existat mai multe detectoare de fum.

Anchetatorii noştri nu au găsit decât un detector de fum instalat în pod, dar care nu a ajutat deloc. Această tragedie putea fi evitată dacă în locuinţă erau mai multe detectoare de fum.”, a mai precizat el.

Acum, colegii pompierului vor să strângă bani pentru a-l ajuta pe bărbat să-și înmormânteze copiii.

Femeie înjunghiată pe stradă, în cartierul de afaceri din Sydney; atacatorul, care a strigat ”Allah Akbar”, imobilizat ş... Radioactivitatea în urma exploziei din Marele Nord rus a depăşit de până la 16 ori nivelul normal, anunţă Rosghidromet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x