"Kim Jong-un este mort. Urmează să fie făcut anunțul!" Un profesor din Beijing aruncă bomba și susține că liderul nord coreean a decedat

"Kim Jong-un este mort", susține un profesor italian care predă la o Universitate prestigioasă din Beijing. În ultimele săptămâni, zvonurile privind starea gravă de sănătate a liderul suprem al Coreei de Nord alimentează informația care a apărut deja în presă.

Liderul nord coreean ar fi mort, susține un profesor italian din Beijing

Hepta

Francesco Sisci este sinolog și profesor cu catedră universitară la Beijing. Într-o declarație făcută pentru publicația italiană Corriere dello Sport, bărbatul spune că are informații potrivit cărora urmează să fie anunțat decesul lui Kim Jong-un.

"Din câte știu, el este deja mort. Nu se știe când va avea loc anunțul, ar putea dura luni", i-a declarat Francesco Sisci unui jurnalist italian, citând surse din China.

Kim Jong-un ar fi fost operat de urgență la inimă

Este un total mister legat de starea de sănătate a lui Kim Jong-un, asta după ce s-a scris în repetate rânduri că ar fi grav bolnav și că a fost operat de urgență pe cord.

Zvonurile au fost alimentate și de lipsa liderului nord-coreean la cea de-a 118-a aniversare a regretatului Kim Il-sung, fondatorul regimului și bunicul actualului dictator. Acum, declarațiile lui Sisci aprofundează și mai mult misterul despre sănătatea lui Kim Jong-un.

Citește și: Kim Jong-Un, în stare gravă

Dacă problemele de sănătate nu se vor remedia, sora sa, Kim Yo-Jong, ar putea deveni primul conducător femeie al Coreei de Nord.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri