Căutare Live

Un proiect finanţat de Bill Gates a creat teste pentru detectarea coronavirusului care pot fi utilizate acasă

Gates Foundation a finanţat un proiect de sănătate care este foarte aproape de a avea un test de COVID-19 care să poată fi folosit acasă.

Testul, care se poate face cu ajutorul tampoanelor de nas, furnizează rezultatul în 2 zile.

Rezultatele pozitive sunt trimise autorităţilor medicale, care solicită bolnavului să răspundă la un chestionar, din care se va afla, printre altele, pe unde a circulat acesta în ultima perioadă.

Autorităţile vor lua apoi legătură cu persoanele cu care bolnavul a intrat în contact, persoane care vor fi izolate şi testate la rândul lor.

Soluţia finanţată de Gates Foundation nu este finalizată. Se lucrează încă la suportul software şi la chestionarul pe care cei infectaţi trebuie să-l completeze.

Primele teste vor fi livrate în Seattle, epicentrul coronavirusului din Statele Unite, unde au murit deja 15 oameni.

Testul, care a fost finanţat de fundaţia familiei Gates cu 20 de milioane de dolari, va putea în prima fază să deruleze până la 400 de teste pe zi.

Sursa : news.ro

O fetiță care a fost răpită ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, găsită, în Rusia! Atenție, imagini tulburătoare! Fot... Cercetătorii cer ajutorul posesorilor de PC-uri pentru studierea coronavirusului...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri