Antena Căutare

Un restaurant pe roti face furori in Paris. Ce parere au clientii din "Orasul iubirii"

Parizienii, dar si cei care viziteaza orasui iubirii, au sansa sa admire cele mai frumoase obiective turistice in timp ce mananca. Asta doar daca se aseaza la una dintre mesele restaurantului mobil care a inceput sa se plimbe prin Paris.

“Cred ca acest concept ar trebui sa devina lege, incepand de azi, si sper ca toti proprietarii de restaurante vor urma exemplul. Este o idee foarte buna, daca stam sa ne gandim la problemele economice actuale. Deci, eu cred ca ne bucuram mult atunci cand iesim la restaurant si savuram mancaruri gatite de adevarati bucatari la preturi rezonabile”, spune o clienta.

“Este foarte interesant, imi permite sa descopar restaurante grozave la care, de obicei, nu am acces. Dar, ceea ce ne-a atras atentia a fost conceptul. Trebuie sa iti faci rezervare si sa mergi la restaurant, dar acesta este destul de uimitor. Nu este ceva comun si tocmai de aceea ne place”, marturiseste un alt client.

In restaurantul mobil pot manca in acelasi timp 40 de persoane. Iar preturile sunt accesibile oricui.

"Proprietarii restaurantului stiu cum sa sarbatoreasca. Celebrarea este despre generozitate, preturi mici, actiunea de a imparti. Noi vrem sa aratam ca desi traim in vremuri dificile, in vremuri de criza, noi suntem capabili, de asemenea, sa fim generosi asa cum este muzica de festival si festivalul de cinematografie", declara, mandru, bucatarul-sef.

Un pranz pentru doua persoane costa 40 de euro, iar cina 70. Bucatarul sef promite ca isi va rasfata clientii pana pe 24 septembrie cu cele mai gustoase preparate din bucataria frantuzeasca.

Crezi ca o asemenea idee ar avea succes in Bucuresti, cu toate gropile din asfalt?

foto: Hepta.ro

Iordania: Convoiul emisarului international Lakhdar Brahimi, atacat cu pietre de refugiati sirieni ... Pakistan si Bangladesh au restrictionat accesul la Youtube, pentru a opri "valul de violente" din lumea musulm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x