Căutare Live

Accident sau tentativă de omor? Adrian a fost strivit de camionul condus de soția lui, în Belgia. Cum s-a întâmplat tragedia

Un român se zbate între viață și moarte după ce a fost strivit de camionul la volanul căruia se afla chiar soția lui.

Tragedie în Belgia. Un român a fost strivit de camionul la volanul căruia se afla soția lui

Mediafax

Nenorocirea s-a petrecut în Menen, un orășel din Belgia. Românca Mariana M., în vârstă de 23 de ani, era dirijată de soţul ei, Adrian M., în manevrarea camionului. Cei doi încercau să cupleze o semiremorcă.

Din cauza unei manevre greşite, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost strivit între camion şi semiremorcă.

Românul a fost descarcerat de echipajele de urgenţă medicală şi este în stare critică la Spitalul AZ Groeninge din Kortrijk. Adrian este în comă indusă, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Autorităţile belgiene cercetează circumstanţele producerii accidentului.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Vladimir Putin şi omologul său ucrainean Vladimir Zelensky au convenit cu privire la schimbul de prizonieri în urma co...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri