Antena Căutare

Un român, acuzat de o păcăleală josnică pentru o cântăreață de operă nevăzătoare, în Anglia! Ce i-a făcut, după ce ea a intrat în mașina lui – FOTO

Un român care lucrează ca șofer de taxi în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a păcălit o cântăreață de operă nevăzătoare, care a intrat în mașina lui.

Un român, acuzat de o păcăleală josnică pentru o cântăreață de operă nevăzătoare, în Anglia! Ce i-a făcut, după ce ea a intrat în mașina lui – FOTO Galerie
Românul Cornel Mihai.

Românul, Cornel Mihai, în vârstă de 32 de ani, a păcălit-o pe Victoria Oruwari, care a cântat la Royal Opera House, să îi dea telefonul ei mobil, când ea a nimerit în mașina lui, după ce a chemat un taxi Uber.

„M-a tot întrebat, în timpul călătoriei, despre problema mea cu vederea. M-a iritat acest lucru, pentru că nu era treaba lui, dar mi-am propus să fiu politicoasă, deoarece mă aflam în mașina lui”, a povestit cântăreața de operă.

Cornel Mihai, tată a doi copii, i-a spus cântăreței că nu putea încheia cursa pe aplicația lui și i-a cerut să îi împrumute telefonul mobil.

Un român, acuzat de o păcăleală josnică pentru o cântăreață de operă nevăzătoare, în Anglia! Ce i-a făcut, după ce ea a intrat în mașina lui – FOTO

Cântăreața de operă care îl acuză pe șoferul român că a păcălit-o.

„Mi s-a părut puțin ciudat, dar nu m-am simțit în pericol. Mi-a zdruncinat încrederea în oameni, de care eu am nevoie, ca să pot duce o viață normală”, a spus cântăreața, care este nevăzătoare de la vârsta de șase ani.

Românul își dăduse un bacșiș de 20 de lire sterline, adică peste 100 de lei, și cinci steluțe pentru rating.

Uber i-a dat banii înapoi cântăreței de operă și l-a reclamat la poliție pe șoferul român, pentru incidentul petrecut pe 29 iunie. Cornel Mihai, care a negat totul, așteaptă verdictul în cazul său, ce va fi pronunțat pe 4 februarie.

Prinţul Charles dezminte că l-a evitat pe vicepreşedintele american Mike Pence la Ierusalim, în urma unei postări virale... Trump trebuie să fie destituit pentru că ”binele şi adevărul contează”, argumentează acuzarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x