Antena Căutare

Un roman s-a instalat ilegal intr-o vila de 12 milioane de euro din Londra

30 de oameni, printre care si un roman, au ocupat ilegal o vila de aproape 12 milioane de euro din Londra. Tinerii stau fara forme legale in unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din capitala britanica si spun ca au ales aceasta solutie pentru ca legea din Regat este foarte blanda. Povestea lor a fost preluata de toata presa britanica.

Vila din nordul Londrei a fost cumparata in iulie dar proprietarul nu a ocupat-o pentru ca vrea sa o renoveze. Casa a atras imediat cativa tineri care dormeau pe unde apucau. Unul din ei a vazut ca locuinta nu este locuita asa ca a decis sa si-o insuseasca.

La cateva zile, tot mai multi prieteni ai primilor asa-zis chiriasi s-au mutat in cartierul exclusivist. Majoritatea sunt din Estul Europei, iar unul din ei e chiar din Romania. Tanarul spune ca are acest stil de viata fara ca parintii sai din tara sa banuiasca ce se intampla.

Vila are zece dormitoare, bai cu marmura si o bucatarie complet utilata asa ca oamenii spun ca nu au de gand sa plece prea curand. Asta pentru ca, spun ei, legile din Marea Britanie sunt foarte blande si va mai trece mult timp pana cand vor putea fi dati afara de proprietar.

Speranta: Vaccin impotriva dependentei de cocaina?... Oficiali europeni citati de AFP: Romania si Bulgaria nu vor adera la Schengen in martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x