Antena Căutare

Un șarpe cu două capete a fost găsit într-o pădure. Are patru ochi și două limbi strălucitoare VIDEO

Un șarpe cu două capete a fost descoperit într-o pădure din New Jersey, America. Reptila are patru ochi și două limbi strălucitoare care funcționează independent unul de celălalt.

Un șarpe cu două capete a fost descoperit într-o pădure din New Jersey, America. Reptila are patru ochi și două limbi strălucitoare care funcționează independent unul de celălalt.

„Ar fi destul de dificil pentru acest șarpe să supraviețuiască în sălbăticie”, a spus ecologistul Dave Schneider, una dintre persoanele care a descoperit șarpele.

Șarpele se rigidizează în momentul în care încearcă să scape de prădător, iar acest lucru îl face o pradă ușoară.

Șerpii cu două capete iau viață la fel ca gemenii conjugați, un embrion în curs de dezvoltare începe să se împartă în gemeni identici, dar apoi se oprește parțial.

Șarpele a fost numit „Double Dave” deoare domnul Schneider și colegul său poartă același prenume. Cei doi au obținut un permis special de la autoritățile statului pentru a putea ține și studia șarpele.

"Vom avea grijă de el", a spus ecologistul.

SURSĂ: BBC

Robert Mugabe, care a condus Zimbabwe timp de peste trei decenii, a murit la vârsta de 95 de ani... Treizeci de persoane au murit în urma trecerii uraganului Dorian prin Bahamas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x