Un secret ținut de 500 de ani a ieșit acum la iveală! Unde se află cheia de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim!

 

Un musulman are misiunea de a administra unul dintre locurile sfinte ale creştinilor. Este păstrătorul cheii bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim. O slujbă deţinută din moşi-strămoşi de aceeaşi familie.

În fiecare zi la muncă, Abid Joudeh poartă cu sine una dintre cele mai importante simboluri ale creştinătăţii. Deţine cheia Bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim.

 Teoria care contrazice 2.000 de ani de creştinism! Vezi despre ce este vorba

 În fiecare dimineaţă, el deschide uşile bisericii. Face exact ce au făcut tatăl, bunicul şi înaintaşii lor, de sute de ani încoace. Cel mai vechi contract de muncă aflat în posesia familiei lui datează din 1517.

E o moştenire de familie, e tot ceea ce avem ca familie, şi acest lucru nu reprezintă o onoare doar pentru familia noastră, ci una pentru toţi musulmanii din lume.

                                           Aceasta este cheia unuia dintre cele mai sfinte locuri ale creştinătăţii.

Abid e considerat un gardian neutru al unuia dintre cele mai sfinte locuri ale creştinătăţii: cel în care se spune că Iisus Hristos a înviat din morţi.

Şi în fiecare dimineaţă, această cheie deschide uşa, de 500 de ani.

Pentru Abid, biserica este a doua casă. Faptul că poziţia îi aparţine unei familii de musulmani şi nu uneia creştine e foarte important, susţine el. Acest lucru reprezintă un exemplu cu privire la respectarea altor religii.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe