Antena Căutare

Un sergent a fost exclus din armata pentru ca l-a insultat pe Barack Obama pe Facebook

Un sergent american din Corpul Puscasilor Marini a platit cu functia dupa ce a postat un mesaj critic la adresa presedintelui american, scrie Mediafax. Seful de stat SUA este comandant-sef al fortelor armate.

Sergentul american din Corpul Puscasilor Marini, Gary Stein, a fost exclus din armata pentru ca l-a insultat pe Barack Obama pe Facebook.

Acesta a fost exclus din armata si retrogradat simbolic la rangul de simplu soldat pentru insultarea presedintelui Barack Obama pe Facebook.

Sergentul Stein l-a numit pe presedintele american, pe Facebook si pe alte site-uri de Internet, las si "inamicul economiei si religiei".

Conform corpului de elita al armatei americane acesta a fost "eliberat din Corpul Puscasilor Marini" pentru "un motiv neonorabil".

Mai mult, barbatul de 26 de ani, care este militar de noua ani comercializa pe site si stickere cu "NOBAMA 2012", oficialii concluzionand ca a comis o "fapta grava, departe de conduita asteptata de la un puscas marin".


Foto: newsone.com

Prezidentiale Franta: Sarkozy spune ca Hollande este sprijinit de un controversat intelectual musulman... SPECIAL: Super-sarcofag la Cernobal, la 26 de ani de la dezastrul nuclear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x