Antena Căutare

Un somer din SUA a castigat un milion de dolari la loterie

Un american a trecut peste noapte de la statutul de somer la cel de milionar. Barbatul a castigat la loterie nu mai putin de un milion de dolari. Nu si-a dat seama ca a dat lovitura decat dupa cateva zile. Bucuria a fost fara margini pentru el si familia lui.

Norocul lui Riley a inceput in momentul in care s-a oprit sa ia de mancare pentru el, sotie si cei trei copii ai lor, intr-un mic restaurant.

Era la tejghea si se pregatea sa plateasca, dar i-a sarit in ochi un anunt de loterie pe care scria mare: castiguri de 90 de milioane de dolari. Asa ca a luat si el un bilet. Au trecut cateva zile de la extragere cand si-a adus aminte de bilet. Era 1:00 noaptea cand si-a dat seama ca a nimerit numerele extrase, si-a trezit sotia.

“A fost un soc. Nu stiam nici ce sa fac, nici ce sã spun. Repetam doar: "Nu e adevarat!" Pentru ca nu credeam ca asa ceva ni se poate intampla noua”, a declarat sotia castigatorului.

Banii nici nu puteau veni intr-un moment mai potrivit. Barbatul si sotia lui au fost concediati in urma cu un an si traiau numai din ajutorul de somaj. Acum, familia norocoasa cauta o casa pe care sa o cumpere. Prima lor proprietate.

Masinile electrice au fost vedete de necontestat la Salonul Auto de la Detroit... Un american a platit in monede o datorie la stat de 14.000 de dolari ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x