Antena Căutare

Un tânăr s-a sinucis din cauza iubitei sale: „Du-te și omoară-te”

O fostă studentă din Coreea de Sud a fost condamnată pentru omor, după ce iubitul ei s-a sinucis. Potrivit unui procuror, după o investigație amplă, s-a descoperit faptul că tânăra a fost „agresivă din punct de vedere verbal, fizic și emoțional” cu iubitul său în timpul relației lor, scrie BBC.

„Abuzul a devenit tot mai frecvent și mai puternic, ceea ce a dus la moartea băiatului”, a mai adăugat un avocat. În mesajele pe care i le trimitea iubitului ei, fata îi spunea să se omoare.

Băiatul a ales să-și pună capăt zilelor cu puțin timp înainte de a absolvi. Tânăra ar fi fost prezentă când iubitul ei s-a sinucis.

La o conferință de presă, luni, procurorul din Suffolk, Rachael Rollins, a anunțat că doamna You a fost acuzată de omor involuntar de către un mare juriu al comitatului Suffolk.

Avocatul a dezvăluit că, după o „anchetă extinsă”, poliția a stabilit că „a fost abuzivă fizic, verbal și psihologic față de domnul Urtula în timpul relației lor tumultuoase de 18 luni”.

AFP: Mii de jihadişti, foşti combatanţi SI, zac într-o stare precară înghesuiţi într-o închisoare în nordul Siriei... Ucraina anunţă retragerea simultană a trupelor sale şi separatiste proruse într-un sector-cheie de pe linia frontului în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x