Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Un tată și-a ars fiica de 3 ani în mașină pentru a se răzbuna pe fosta iubită: "Nu o vei mai vedea niciodată"

Bărbatul era în negocieri cu mama fetiței pentru custodie. Tragedia s-a întâmplat în New York.

Tată-criminal! Un bărbat și-a încuiat fetița în mașină și i-a dat foc pentru a se răzbuna pe mama copilului cu care era în tratative pentru custodia micuței: "O să te fac să înnebunești, nu-ți vei mai vedea niciodată fiica"

Poliția din New York a reținut un bărbat care și-a închis fetița în mașină și a ars-o de vie pentru a se răzbuna pe mama sa, cu care se certa pe custodia micuței. Tragedia s-a petrecut pe 6 mai aproape de Queen Park. Potrivit declarațiilor mai multor martori, bărbatul de 39 de ani, identificat cu numele de Martin Pereira, a ieșit urlând din mașină: "Fiica mea este în mașină". Din păcate, în loc să încerce să o scoată, bărbatul s-a aruncat într-un lac pentru a stinge flăcările care îi mistuiseră hainele.

Autoritățile au descoperit ulterior că tragedia nu a fost niciun accident, ci că totul a fost planificat pas cu pas.

Fetița, numită Zoey, era legată de scaunul pentru copii și ușile din spate au fost blocate în interior pentru a împiedica deschiderea lor. Masina a fost stropită cu benzină, iar în portbagaj a fost găsit de asemenea un recipient cu combustibil.

Serviciile de urgență au dus-o pe fetiță la un spital, unde nu au putut confirma decât moartea. Poliția l-a găsit pe Pereira ascuns în vegetație, rămânând doar în lenjeria de corp. Bărbatul a fost dus la un centru medical, deoarece a suferit arsuri de gradul doi pe 70% din suprafața corpului. Din acel moment, bărbatul a fost arestat pentru omucidere.
Bărbatul de 39 de ani se separase de mama fetiței de acum 2 luni, după 5 ani de relație, chiar cu puțin timp înainte să se căsătorească.

Cu puțin timp înainte de a comite crima, Pereira a avertizat-o pe mamă printr-un văr că intenționează să-și ucidă fiica și să se sinucidă. Ea la sunat imediat și ceea ce i-a spus a făcut-o să înghețe pe loc: "O să te fac să înnebunești, nu-ți vei mai vedea niciodată fiica". După ce a reușit să se adune, mama a avertizat poliția de ce va urma să se întâmple, dar din nefericire a fost prea târziu.

Recomandari