Antena Căutare

Un tată și-a măritat fetița de numai șase ani cu un bărbat de 55 de ani, în schimbul unei capre. Dar fericire nu a durat mult!

Seyed Abdolkarim, un bărbat în vârstă de 55 ani, a fost arestat după ce s-a căsătorit cu o fetiţă de numai 6 ani. Copila fusese vândută chiar de tatăl său, în schimbul unei capre, niște orez, ceai, zahăr, ulei de gătit. Şi acesta a fost reţinut de către poliţie.

Seyed Abdolkarim, un bărbat în vârstă de 55 ani, a fost arestat după ce s-a căsătorit cu o fetiţă de numai șase ani. Copila fusese vândută chiar de tatăl său, în schimbul unei capre, niște orez, ceai, zahăr, ulei de gătit. Şi acesta a fost reţinut de către poliţie.

Tatăl a declarat că se chinuia din răsputeri să îşi întreţină familia, iar acest schimb, prin care renunţa la fiica sa, nu făcea decât să îi aducă mai multă mâncare şi o gură în minus de hrănit, potrivit mirror.co.uk

De asemenea, a mai spus că Abdolkarim promisese că nu se va atinge de fetiţă, nu va dormi cu ea, până ce nu împlineşte vârsta de 18 ani. După căsătorie, se pare că bărbatul s-ar fi mutat cu cea mică în casa unor rude, spunând că cea mică este fiica lui.

Însă totul fusese o mare minciună, lucru ce a ieşit la iveală o dată ce rudele au descoperit că o dezbrăcase şi o considera, de fapt, soţia lui. Oamenii au anunţat imediat autorităţile.

Biroul pentru drepturile femeilor intenţionează să asigure divorţul, pentru ca cea mică să iasă din acel mediu neprielnic dezvoltării sale normale, şi de asemenea, se luptă să îl decadă din drepturile părinteşti pe tată.

VIDEO! În Brazilia, oamenii sunt jefuiți pe stradă, în plină zi, fără nicio jenă: Imaginile au făcut înconjurul internet... Video! Ce RATB, ce metrou?! Un bărbat din Madrid a alergat pentru a prinde... avionul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x