Un tren cu pasageri a deraiat, în Scoția! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un tren de pasageri a deraiat, miercuri, în Scoția. Premierul Nicolae Sturgeon a numit incidental „extrem de serios”, iar în imagini de la fața locului se observă un fum gros ce se ridică deasupra vagoanelor.  

Un tren cu pasageri a deraiat, în Scoția! Atenție, imagini ce vă pot afecta emotional! Video

Incidentul feroviar a avut loc miercuri dimineață, echipele de salvare fiind chemate să intervină la ora 9:43, relatează BBC. Peste 30 de vehicule au ajuns la fața locului, inclusiv un elicopter.

Nicola Sturgeon, premierul Scoției, a spus că este vorba despre „un incident extrem de grav” și că primele raportări de la fața locului indicau „răni grave”.

Totuși, nu se cunosc deocamdată informații cu privire la numărul victimelor și starea acestora.

„E prea devreme să confirmăm cauza exact și severitatea incidentului”, a precizat NetworkRail Scotland, compania de căi ferate scoțiană.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

Potrivit bbc.com, citat de digi24.ro, una dintre cauzele deraierii trenului pare să fi fost vremea. În ultimele zile au fost ploi torențiale și chiar inundații ce au dus la întreruperea circulației în zonele centrale și estice ale Scoției.

Ultimele știri