Antena Căutare

Un tren de mare viteză a deraiat în Franța. 21 de persoane au fost rănite printre care și un caz de ''urgenţă absolută'' Video

Locomotiva unui tren care efectua o cursă între Strasbourg şi Paris, a deraiat joi dimineaţă și s-a soldat cu 21 de răniţi.

Un tren de mare viteză a deraiat în Franța. 21 de persoane au fost rănite printre care și un caz de ''urgenţă absolută'' Video
Un tren de mare viteză a deraiat în Franța

După ce locomotiva trenului a deraiat, 21 de persoane au fost rănite, dintre care un caz de ''urgenţă absolută'', potrivit unui prim bilanţ comunicat de autorităţile regionale.

Compania feroviară franceză SNC a spus că macanicul TGV-ului, care a fost ''rănit grav'', a fost evacuat cu un elicopter şi este spitalizat, aceștia au precizat că accidentul a fost cauzat de surparea unei pante.

Doi oameni au murit după ce un tren expres care circula de la Sydney spre Melbourne a deraiat

Trenul transporta aproximativ 300 de pasageri, acesta părăsise gara centrală din Strasbourg la ora locală 07:19 (06:19 GMT), conform site-ului Les Dernieres Nouvelles d'Alsace (DNA), care a difuzat imagini cu locomotiva avariată.

Articolul continuă după reclamă

Primăria din localitatea Ingenheim, situată în apropierea locului accidentului, a pus la dispoziţie sala de festivităţi din localitate pentru primirea răniţilor. Un centru operaţional departamental a fost activat în prefectura poliţiei.

92 de pompieri sunt mobilizaţi pentru operaţiunile de salvare şi asistenţă pentru cei răniţi, potrivit prefecturii Bas-Rhin.

În urma accidentului mai multe trenuri au fost nevoite să folosească rute ocolitoare, dar activitatea feroviară nu a fost întreruptă, a declarat un purtător de cuvânt al SNCF.

În anul 2015, un TGV a deraiat pe ruta Paris-Strasbourg în timpul unui test înaintea dării în folosinţă a unei noi linii de cale ferată, 11 persoane decedând.

Circulaţie feroviară oprită între Craiova şi Bucureşti după ce 15 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Biserica Naşterii Domnului din Betleem va fi închisă din cauza coronavirusului... A crezut că nevasta lui s-a infectat cu coronavirus, așa că a luat o decizie uluitoare! Nici polițiștilor nu le-a venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x