Un tribunal de la Moscova respinge o cerere de eliberare anticipată, din motive de sănătate, a lui Navalnîi

Un tribunal de la Moscova a respins marţi o cerere de eliberare anticipată, din motive de sănătate, a opozantului rus Aleksei Navalnîi, a declarat o sursă judiciară pentru Reuters.

Un tribunal de la Moscova a respins marţi o cerere de eliberare anticipată, din motive de sănătate, a opozantului rus Aleksei Navalnîi, a declarat o sursă judiciară pentru Reuters.

Condamnat săptămâna trecută la 30 de zile de închisoare, Aleksei Navalnîi a fost spitalizat duminică din cauza unei ”grave reacţii alergice”, potrivit autorităţilor, după care a fost trimis, luni, înapoi în celulă.

El nu exclude să fi fost ”otrăvit”, pe fondul reprimării unei mişcări de contestare.

”Mi-a venit ideea. poate că m-au otrăvit?”, a scris luni pe blog Navalnîi, care şi-a ilustrat mesajul cu o fotografie la spital, cu faţa umflată.

El spune că medicii se comportau ”ca şi cum aveau ceva de ascuns”.

Navalnîi se îndoieşte de versiunea alergiei, însă exclude să fi fost otrăvit de gardienii închisorii, despre care afirmă că au fost ”şi mai şocaţi” de felul în care arăta.

Însă el nu exclude ca cineva să fi intrat în celula sa în timp ce deţinuţii nu erau acolo şi îndeamnă să se examineze imaginile supravegherii video.

Sursa : news.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri