Antena Căutare

Un tribunal din Marsilia a decis expulzarea a 90 de romi dintr-un parc

Tribunalul administrativ din Marsilia a decis expulzarea a 90 de romi originari din Romania care s-au stabilit intr-un parc din oras. O parte din romii vizati de decizie s-au adunat in fata tribunalului alaturi de membri ai asociatiilor de protectie a drepturilor omului.

Un tribunal din Marsilia a decis ieri sa expulzeze 90 de romi originari din Romania stabiliti intr-un parc din centrul orasului. Acestia fac parte dintr-o tabara de 300 de oameni, stabilita pe un teren privat care a fost dezafectata de politisti la inceputul lunii iulie.

Tabara ilegala din parc a starnit imediat nemultumirea autoritatilor, care au reclamat pericolul izbucnirii unor epidemii. Primaria orasului a reusit sa obtina o decizie judecatoreasca de expulzare a lor.

O parte din rromii stabiliti ilegal la Marsilia s-au adunat in fata tribunalului inainte de anuntarea hotararii, fiind insotiti de membri ai asociatiilor pentru protectia drepturilor omului. Decizia luata a fost ca rromii sa paraseasca parcul in termen de 24 de ore.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Protest din avion fata de agentia S&P al unui broker newyorkez:"Multumesc pentru retrogradare. Ar trebui sa fit... Guvernul britanic a autorizat folosirea tunurilor cu apa impotriva protestatarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x