Antena Căutare

O CALAMITATE uriașă este pe cale să se întâmple, după un cutremur de 6,2 grade. Zonele vizate

Un tsunami ar urma să se producă în Australia, în urma unui cutremur în zona Tonga-Kermadec ori în Indonezia, potrivit unui seismolog.

Un tsunami ar urma să se producă în Australia, în urma unui cutremur în zona Tonga-Kermadec ori în Indonezia, potrivit unui seismolog.

Seismologul Brendan Crowell, de la Pacific Northwest Seismic Network, a argumentat că alte cazuri de tsunami în Japonia au demonstrate că valurile pot ajunge pe distanțe considerabile de uscat.

Expertul a avertizat, de asemenea, că Noua Zeelandă riscă să fie lovită de un tsunami devastator, din cauza activității seismic frecvente a țării.

Aceste avertizări ale seismologului vin după ce, marți dimineață, această țară a fost lovită de un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter.

Brendan Crowell consider că, deși riscul este mai mic în Australia decât în Noua Zeelandă, este posibil să fie afectată de valuri tsunami, pe coasta de est. În plus, valuri tsunami cauzate de un cutremur puternic în Chile, în 1960, au fost ajuns în Sydney.

Ziua Morților Mexic. O sărbătoare mai spectaculoasă decât Halloween... Imagini video! Un pescar a fost aruncat în mare de o CREATURĂ URIAȘĂ pe care reușise să o captureze. Oamenii au fost șoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x