Antena Căutare

Nu, nu e glumă! Un zbor al unei companii aeriene a fost anulat, după ce doi pasageri au folosit toaleta: ”Nu m-am simțit în siguranță!”

Un zbor al unei companii aeriene a fost anulat, zilele trecute, după ce unii dintre membrii echipajului ”nu s-au simțit în siguranță” să călătorească cu doi pasageri musulmani, după ce unul dintre ei a folosit toaleta avionului și a tras apa de două ori. 

Un zbor al unei companii aeriene a fost anulat, zilele trecute, după ce unii dintre membrii echipajului ”nu s-au simțit în siguranță” să călătorească cu doi pasageri musulmani, după ce unul dintre ei a folosit toaleta avionului și a tras apa de două ori.

Dacă la prima vedere ți s-ar putea părea o glumă, ei bine, nu. Incidentul a avut loc în timpul unui zbor al companiei aeriene American Airlines, după ce una dintre stewardese a anunțat poliția și a declarat că nu se simte confortabil să zboare cu ei în avion.

De cealaltă parte, bărbații au mărturisit că niciodată nu s-au simțit atât de discriminați: ”A fost oribil, cea mai umilitoare zi din viaţa mea”, a spus Abderraoof Alkhawaldeh, într-un interviu după incident.

Citește și: Ce persoane ar putea zbura gratuit cu avionul

Abderraoof Alkhawaldeh şi Issam Abdallah călătoreau separat, însă s-au recunoscut la bordul avionului care pleca din Birmingham, Alabama, către Dallas, Texas.

După câteva anunţuri că avionul va decola cu întârziere, din cauza unor probleme de „întreţinere”, Abdallah a mers la toaletă. Bărbatul a povestit că după ce a ieşit din toaletă, o stewardesă îl privea insistent. ”Când am deschis uşa, am fost foarte surprins să o găsesc pe o stewardesă lângă uşă, ascultând. A fost un şoc mare, dar m-am dus înapoi la locul meu”, a povestit bărbatul.

Ulterior, zborul a fost anulat, iar toți pasagerii au fost rugați să părăsească avionul. Deși au fost anunțați că vor zbura la destinația dorită peste trei ore. Între timp, însă, un polițist i-a oprit și le-a controlat bagajele.

Citește și: Cursă Blue Air întoarsă din zbor din cauza unor probleme tehnice

Potrivit lui Abdallah, poliţistul i-a spus că o stewardesă a anunţat poliţia că ”nu se simte confortabil” să zboare cu el în avion. Acesta a declarat, de asemenea, că s-a simțit foarte discriminat: ”Nu doresc nimănui să treacă printr-o astfel de experienţă neplăcută. Sunt un client fidel al companiei din 1989. Am zburat mai mult de un milion de mile cu American Airlines”.

În urma incidentului, reprezentanții American Airlines au anunțat că vor demara o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut.

Caz ȘOCANT! Un bărbat a folosit o dronă pentru a arunca explozibil pe casa fostei prietene... Cutremur de magnitudinea 6 în largul Insulei Puerto Rico...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x