Căutare Live

Ungaria va apela la UE pentru mediere in scandalul regionalizarii

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul Ungariei a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca Ungaria ar putea apela la ajutorul UE in scandalul privind organizarea administrativ-teritoriala.

"Gata cu problemele interne si cu politicile interne, fie ele ale Romaniei sau ale Ungariei. Suntem membri UE si totul merge la Bruxelles"


Dupa saptamani intregi de negocieri pe tema reorganizarii administrative, presedintele a venit miercuri cu o oferta pentru UDMR: judetele Harghita si Covasna sa isi pastreze actualul statut. Noul proiect prevede ca cele doua judete sa nu intre in procesul de impartire a tarii in mai multe regiuni.

Liderii UDMR spun ca nu le convine nici aceasta varianta si vor o regiune care sa cuprinda si judetele Mures, Bihor, Satu Mare si Salaj.

Citeste si Antena3

Foto: telegraph.co.uk

PE a decis ridicarea imunitatii lui Adrian Severin... Americanii retrag 33.000 de soldati din Afganistan...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri