Antena Căutare

Uniunea Europeană, tot mai aproape de Wi-Fi și roaming gratuite

Jean-Claude Juncker, Președintele Comisiei Europene, a dezvăluit miercuri un plan conform căruia, până în anul 2020, serviciile de internet wireless și roaming vor fi gratuite în fiecare oraș din Uniunea Europeană

Jean-Claude Juncker, Președintele Comisiei Europene, a dezvăluit miercuri un plan conform căruia, până în anul 2020, serviciile de internet wireless și roaming vor fi gratuite în fiecare oraș din Uniunea Europeană.

„Atunci când călătorești în Europa cu telefonul mobil, vei putea să te simți acasă oriunde, grație noilor prevederi privind roamingul”, a declarat Juncker în fața Parlamentului European în încercarea de a contracara euroscepticismul cu privire la modul în care instituțiile din Bruxelles pot îmbunătăți viața de zi cu zi a cetățenilor.

Totodată, în aceeași zi, Juncker a promis că va pune la punct cadrul legal pentru a promova extinderea internetului în bandă largă și își va intensifica eforturile pentru a proteja datele personale din mediul online ale cetățenilor din cele 28 de state membre.

„Propunem astăzi să echipăm fiecare sat și oraș din Europa cu acces gratuit la internet wireless”, a spus Juncker, însă modalitățile concrete de atingere a scopului propus au lipsit din discursul politicianului.

Vezi toate promisiunile făcute de Comisia Europeană.

Nimeni nu bănuia ce se ascunde în magazia uitată de lume. Când s-au deschis ușile, toată lumea a rămas înlemnită!... Autoritățile din Taiwan se pregătesc de taifunul Malakas! Locuitorii au fost sfătuiți să rămână în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x