Antena Căutare

Unul dintre copiii salvaţi din peştera din Thailanda este EROU NAȚIONAL. Fără el, finalul ar fi putut fi TRAGIC. Băiatul are o poveste de viață extrem de tristă

Unul dintre copiii salvaţi din peştera din Thailanda este erou național, deoarece el a fost singurul care a putut vorbi în limba engleză cu salvatorii. Povestea lui emoţionantă face înconjurul lumii.

Unul dintre copiii salvaţi din peştera din Thailanda este erou național, deoarece el a fost singurul care a putut vorbi în limba engleză cu salvatorii. Povestea lui emoţionantă face înconjurul lumii.

Adul are 14 ani şi ştie cinci limbi străine. Băiatul care le-a oferit salvatorilor străini toate informațiile esenţiale are o poveste de viaţă impresionantă.

El a plecat singur din Myanmar ca să-şi continue studiile. Este pasionat de fotbal şi de muzică şi cântă la pian şi chitară. În Thailanda este considerat un refugiat, iar părinţii lui îl vizitează rar.

Adul a jucat un rol vital în salvarea colegilor săi şi a antrenorului de fotbal, captivi timp de două săptămâni în ceea ce s-a dovedit a fi cea mai periculoasă peşteră din lume.

Imaginile şi fotografiile publicate de salvatorii thailandezi sunt dramatice. Înfăşuraţi în pături termice, fotbaliştii au fost sedaţi ca să nu intre în panică. Unii dorm, alţii sunt doar ameţiţi.

Acum, pe paturi de spital, cu măşti de protecţie pe faţă, băieţii sunt în stare bună. Se joacă pe telefoanele mobile şi îşi salută părinţii aflaţi de cealaltă parte a unui geam. Nu au voie să se apropie, până ce medicii nu se vor asigura că au sistemul imunitar destul de puternic.

Aventura băieţilor a inspirat deja mai mulţi producători care vor să transpună într-un film întreaga operaţiune, iar autorităţile thailandeze vor să transforme peştera în muzeu.

Descoperire uluitoare! Ce a găsit un agricultor, în timp ce lucra pământul, l-a șocat: "Craniul era aproape intact&... ALERTĂ GENERALĂ! Explozie PUTERNICĂ lângă aeroport! Autoritățile din capitala Egiptului intervin la fața locului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x