Căutare Live

Unul dintre foştii poliţişti inculpaţi de complicitate în omorul lui George Floyd, Thomas Lane, eliberat provizoriu pe cauţiune; suma de 750.000 de dolari, strânsă pe un site de finanţare participativă

Unul dintre cei patru agenţi din cadrul Poliţiei din Minneapolis implicaţi în arestarea în care a murit George Floyd la 25 mai, Thomas Lane, a fost eliberat pe cauţiune, relatează Reuters.

Thomas Lane, în vârstă de 37 de ani, concediat de Poliţia din Mineeapolis, la fel ca ceilalţi trei agenţi, a părăsit închisoarea comitatului Hennepin.

Cauţiunea în vederea eliberării sale provizorii a fost stabilită la 750.000 de dolari.

Suma a fost strânsă pe o platformă de finanţare participativă, a declarat pentru cotidianul din Minneapolis Star-Tribune avocatul său, Earl Gray.

Thomas Lane şi alţi doi agenţi din cadul poliţieilocale au fost inculpaţi de complicitate la omorul fără premeditare al lui George Floyd, a cărui moarte a provocat un val de furie şi manifestaţii împotriva rasismului, violenţei poliţiei şi inegalităţilor rasiale.

Agentul alb Derek Chauvin, care şi-a ţinut genunchiul pe gâtul lui George Floyd, timp de opt minute şi 46 de secunde, în timp ce afroamericanul spunea că nu poate respira, este principalul inculpat.

Sursa : news.ro

Amazon întrerupe colaborarea cu poliţia americană în ceea ce priveşte soluţiile de recunoaştere facială... Compania americană Moderna va începe în iulie faza finală a studiului clinic pentru vaccinul împotriva Covid-19...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri