Antena Căutare

UPDATE! A doua zi de razboi. Libia anunta o noua incetare a focului

Coalitia internationala condusa de Statele Unite, Franta si Marea Britanie a inceput, aseara, bombardamentele aeriene asupra Libiei. Avioanele si rachetele de croaziera lansate de pe mare au atacat mai multe obiective ale trupelor lui Moammar Gaddafi, la Tripoli si in alte orase. Primul bilant dat de autoritatile libiene loiale puterii este de 48 de morti, dintre care 26 in capitala. In replica, Gaddafi a amenintat ca va ataca "obiective civile si militare" din Marea Mediterana, ale tarilor participante la interventie.

UPDATE 22:30 Un purtator de cuvant al armatei SUA a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Pentagon ca atacurile aliatilor de sambata "au fost foarte eficiente".


UPDATE 22:00 - Coloane de fum se vad in apropierea resedintei lui Gaddafi, anunta AFP.


UPDATE 21:15


"Fortelor armate libiene... au emis un ordin catre toate unitatile militare de incetare imediata a focului incepand cu ora 19.00 GMT", a declarat purtatorul de cuvant.


UPDATE 20:15


UPDATE 19:15


UPDATE 18:55


UPDATE 16:00



UPDATE 15:25
Forte loiale lui Gaddafi au ajuns in centrul orasului Misrata, aflat sub controlul rebelilor, potrivit marturiilor unor localnici, citati de Reuters. S-au auzit focuri de arma si sunt raportate victime.

UPDATE 15:10 Guvernul libian a anuntat ca va inarma peste un milion de barbati si femei in orele urmatoare, potrivit agentiei nationale de stiri.

Totodata, Rusia a atras atentia SUA, Frantei si Marii Britanii sa nu mai foloseasca forta in mod ne-selectiv in Libia, potrivit Reuters.

UPDATE 11:40 "Ati fost infranti in Vietnam si in Irak; ati crezut ca veti ajunge astfel in Iran, dar ati fost invinsi in Afganistan nu aveti ce face acolo; Bin Laden v-a invins... sunteti niste oameni slabi; n-ati invatat nicio lectie din trecut; intoteauna veti fi distrusi"


















Armata libiana, depasita numeric si tehnologic de fortele coalitiei internationale... UPDATE! Centrala Fukushima nu va mai fi repusa in functiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x