Antena Căutare

UPDATE: Alertă falsă! / Alertă, din nou, în Manchester! Soldaţii şi poliţiştii intervin la unul dintre colegiile din zona metropolitană

Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că soldaţii şi poliţiştii intervin în urma unei alerte la colegiul Trafford, situat în zona metropolitană a oraşului Manchester, scrie news.ro. De asemenea, poliţia le recomandă localnicilor să evite zona colegiului Trafford.

UPDATE: Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că este vorba de o alertă falsă, după intervenţia soldaţilor şi poliţistilor la un colegiu din zona metropolitană a Manchester. De asemenea, o echipă de genişti nu a descoperit nimic într-un pachet suspect de pe strada Hulme, situată în apropiere de colegiul Trafford, transmite BBC.

Trei străzi au fost închise în urma intervenţiei poliţiştilor şi soldaţilor de la colegiul Trafford, situat în sud-vestul metropolei Manchester. Există informaţii că o echipă de genişti a intervenit la colegiu Trafford. De asemenea, nu se ştie dacă această desfăşurare de forţe are legătură cu atentatul sinucigaş de la Manchester Arena.

Poliţiştii au putut să confirme existenţa unui incident la intersecţia dintre strada Limby şi Hulme, adică în imediata apropiere a colegiului Trafford. Aceasta este a treia alertă de securitate care provoacă haos în zonă în urma atentatului terorist de la Manchester Arena.

Mai mult, nivelul de ameninţare teroristă rămâne ”critic”, iar un atentat este considerat iminent, în vreme ce soldaţii asigură securitatea în mai multe puncte cheie din Marea Britanie.

Informații grave ies la iveală! Fratele mai mic al autorului tragediei de la Manchester pregătea și el un atentat terori... VIDEO la care vei plânge! Mii de englezi au cântat la unison ”Nu privi înapoi cu mânie”, apoi au păstrat un moment de re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x