Antena Căutare

UPDATE! Atac armat in Belgia: 4 morti si 64 raniti

Trei barbati au comis, marti, un atac cu grenade si focuri de arma in centrul orasului Liege, din Belgia. Atacul s-a soldat cu cel putin doi morti si zece raniti, informeaza AFP.

UPDATE 17.15: Autorul atacului din Liege este un belgian in varsta de 29 de ani, care fusese condamnat marti la aproape 5 ani de inchisoare. Bilantul atacului s-a ridicat la 4 morti si 64 de raniti.

UPDATE 15.30: Cotidianul belgian Lesoir a informat ca a fost vorba despre trei atacatori, care ar fi aruncat mai multe grenade in directia unui autobuz si au tras si cateva focuri de arma. Unul dintre atacatori s-a sinucis, unul a fost prins de politie, iar al treilea a reusit sa fuga.

Atacul a avut loc in centrul orasului Liege din sud-estul Belgiei. Unul sau mai multi indivizi au tras focuri de arma si au aruncat cu dispozitive explozive, anunta pesa belgiana.

Potrivit agentiei Belga, atacurile au avut loc in Piata Saint-Lambert, principala piata din Liege, unde se afla Palatul de Justitie, in apropierea unei piete de Craciun aglomerate.

Sursa: Antena3

Canada renunta la angajamentul de a reduce nivelul poluarii... VIDEO! EBA, confundata cu Elena Ceausescu in PE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x