Antena Căutare

UPDATE! Bilant oficial: Cinci morti si 370 de raniti in confruntarile de vineri din Egipt

Cinci persoane au fost ucise si alte 370 au fost ranite, vineri, in Egipt, in confruntarile dintre manifestanti si fortele de ordine, la exact doi ani de la inceperea revoltelor care au condus la inlaturarea regimului Hosni Mubarak, informeaza Antena 3

Cele cinci victime au fost impuscate de fortele de ordine in orasul Suez, situat in nord-estul tarii. Alte peste 370 de persoane au fost ranite in confruntari, anunta surse din cadrul Ministerului Sanatatii. Nu este clar daca printre raniti se numara si agenti ai fortelor de ordine.

Politia a utilizat gaze lacrimogene in mai multe orase, inclusiv in Cairo si in Alexandria. Spre sfarsitul serii, Piata Tahrir a fost eliberata de manifestantii care au fugit din cauza gazelor lacrimogene.

Opozitia il acuza pe presedintele islamist Mohamed Morsi de tendinte autoritariste, iar situatia economica a Egiptului este una dificila.

Sursa: Antena 3

Aproape 46.000 de angajati ai Pentagonului vor fi disponbilizati pentru a se reduce cheltuielile... Violente in Egipt: Mai mult de 30 de oameni au fost ucisi si peste 300, raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x