UPDATE: Bilanțul morților a ajuns la peste 50 de persoane / Atac armat în Las Vegas, la un festival de muzică! Sute de oameni fug disperați, sub focul unei mitraliere

Poliţia din Las Vegas intervine după ce a primit sesizări referitoare la împuşcături lângă Hotelul Mandalay Bay, unde cel puţin o persoană ar fi tras focuri de armă, 20 de răniţi ajungând la spital, transmite BBC.

Poliţia din Las Vegas intervine după ce a primit sesizări referitoare la împuşcături lângă Hotelul Mandalay Bay, unde cel puţin o persoană ar fi tras focuri de armă, 20 de răniţi ajungând la spital, transmite BBC.

UPDATE 13:56: Cel puţin 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost rănite în atacul armat în masă de la Las Vegas, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, şeriful Joe Lombardo, care l-a identificat pe presupusul autor ca fiind Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Las Vegas, relatează The Associated Press.

Dan Bilzerian se afla la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra oamenilor. „Regele Instagramului” a postat un clip pe o reţea de socializare, în care afirmă că a văzut o tânără împușcată în cap.

UPDATE 10:12: Conform purtătorului de cuvânt al unui spital local, cel puţin două persoane au murit şi 24 au fost spitalizate.

UPDATE 10:50: Poliţia a nunţat într-o postare pe Twitter că un suspect a fost anihilat şi a reînnoit apelurile către cetăţeni să evite zona

____________________________________________________________________________Conform martorilor, cel puţin un bărbat înarmat a deschis focul în timpul unui festival de muzică country în Las Vegas.

Înregistrările video apărute pe reţelele de socializare arată sute de oameni fugind de la locul incidentului, pe fundalul zgomotelor produse de o armă autromată. În prezent, la faţa locului, se află poliţişti înarmaţi.

Au fost înregistrate mai multe victime, iar oamenii sunt avertizaţi să evite zona. Un purtător de cuvânt al unui spital a indicat că au sosit mai multe peroane împuşcate.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri