Antena Căutare

UPDATE! Catastrofa aeriana in Maroc: zeci de morti, in urma prabusirii unui avion militar

Cel putin 78 de persoane si-au pierdut viata, astazi, dupa ce un avion militar s-a prabusit in sudul Marocului, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. "Sunt mai mult de 30 de morti in urma prabusirii avionului, care transporta 81 de persoane, in majoritate militari. Deocamdata, au fost gasiti cinci supravietuitori", au precizat sursele citate.

UPDATE 16.20: Potrivit agentiei marocane MAP, 78 de persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aerian iar trei persoane se afla in stare grava, la spital. Avionul care transporta 60 de militari, 12 civili si 9 membri ai echipajului s-ar fi pragusit din cauza conditiilor meteo nefavorabile, conform unor date preliminare ale anchetei, citate de Reuters.

Aparatul, de tip Hercules C-130, s-a prabusit intr-o zona muntoasa din apropiere de Guelmim, in sudul tarii.

"Este vorba despre un avion militar folosit pentru transportul trupelor, dar si pentru membrii familiilor militarilor. Este foarte utilizat in zona Saharei. Accidentul a fost provocat de ceata si de conditiile meteo nefavorabile. Dar, pentru moment, nu avem suficiente detalii", au declarat surse din Ministerul de Interne marocan.

Sursa: Jurnalul National

Foto: wikipedia.org

Atacatorul de la Oslo era drogat in timpul masacrului!... Doi romani, injunghiati intr-o incaierare in Copenhaga: Politistii nu reusesc sa comunice cu ei pentru ca vorbesc doar r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x