Antena Căutare

UPDATE! Proteste violente la Atena: Manifestantii, dispersati cu gaze lacrimogene

Manifestatii violente in Grecia. Mii de oameni protesteaza pe strazile Atenei, fortele de ordine fiind nevoite sa actioneze in forta pentru a incerca restabilirea ordinii. Politistii au recurs inclusiv la gaza lacrimogene. Oamenii protesteaza fata de masurile de austeritate care au fost luate de autoritati.

UPDATE 14.40: Peste 30.000 de oameni protesteaza pe strazile Atenei si arunca diverse proiectile in politisti. Fortele de ordine au format un cordon in fata Ministerului de Finante din Atena

In Grecia are loc o greva generala a sindicatelor impotriva masurilor de austeritate. Transporturile sunt perturbate, cele maritime si feroviare fiind deja intrerupte pentru 24 de ore. Un important dispozitiv de politie a fost mobilizat la Atena, pentru a preveni confruntarile in timpul manifestatiilor, informeaza AFP.

Difuzarea buletinelor de stiri la radio sau televiziune a fost intrerupta, dupa ce Uniunea Jurnalistilor din Grecia, care protesteaza fata de concedieri si reduceri salariale, s-a raliat la greva.

Peste cinci mii de politisti au fost mobilizati la Atena, pentru a face fata protestatarilor.

Ministerul Afacerilor Externe ii sfatuieste pe romani sa evite calatoriile in Grecia in aceasta perioada.

Sursa: Antena3

Foto: Boston Chronicle

Ahmadinejad: Revoltele vor ajunge in Europa si in America... Bilantul cutremurului din Noua Zeelanda: peste 100 de morti si 300 de disparuti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x