Antena Căutare

UPDATE! Statele Unite isi vor mentine portavioanele in Golful Persic, in pofida avertismentelor Iranului

Statele Unite au promis marti ca isi vor mentine navele de razboi in Golful Persic, in pofida avertismentelor Iranului, a declarat marti Pentagonul. Un oficial militar iranian de rang inalt a avertizat Statele Unite sa nu mai trimita portavioane in Golf, informeaza AFP. Iranul a organizat recent o demonstratie de forta in zona stramtorii Ormuz, un punct strategic pentru traficul maritim petrolier.

UPDATE! Purtatorul de cuvant al Pentagonului, George Little, a declarat, marti, ca Statele Unite nu doresc o confruntare cu Iranul din cauza tranzitului prin stramtoarea Ormuz, potrivit Reuters.


"Desfasurarea echipamentelor militare americane in Golful Persic va fi mentinuta la nivelul pe care il are de decenii",




"Trecerile noastre prin stramtoarea Ormuz sunt conforme cu legislatia internationala care garanteaza dreptul de trecere vaselor noastre",






"Sfatuim portavionul american care a traversat stramtoarea Ormuz si se afla in Marea Oman sa nu se intoarca in Golful Persic", a declarat generalul Attaollah Salehi, adaugand ca "Republica islamica Iran nu are intentia sa repete avertismentul"









VIDEO! Un nou mister: Tone de peste mort, gasit pe o plaja din Norvegia... Nicolas Sarkozy ii cere liderului sirian Bashar al-Assad sa renunte la putere: "Poporul trebuie sa isi decida singu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x