Antena Căutare

UPDATE! Turcia, dupa cutremur: Camioanele cu ajutoare, jefuite! Bilantul: 532 de morti

Cel putin 17 camioane ale Semilunii Rosii (Crucea Rosie din Turicia), pline ochi cu ajutoare, au fost jefuite in provincia turca Van, grav afectata in urma cutremurului devastator de 7,2 grade pe scara Richter de duminica, informeaza Reuters. Bilantul seismului a ajuns la 523 de morti si peste 1.650 de raniti.

UPDATE 12.30: Cutremurul de 7,2 produs duminica in Turcia s-a soldat cu cel putin 523 de morti si 1.650 de raniti, potrivit unui nou bilant provizoriu anuntat joi de Directia oficiala pentru situatii de urgenta, informeaza AFP.

Un bilanţ anterior anunta miercuri 459 de morti si peste 1.300 de raniti.

"Jafuri de acest fel au avut loc dupa fiecare seism produs in aceasta zona. Saptesprezece camioane ale noastre au fost sparte luni si marti", la Van si la Ercis, principalele orase afectate de puternicul seism produs duminica, a declarat un reprezentant al Semilunii Rosii.

Mii de supravietuitori ai dezastrului dorm in corturi sau sub cerul liber, in frig si ploaie, fara alimente sau apa, dupa cutremurul cu magnitudinea 7,2 produs in provincia Van.

Foto: Intactimages / EPA

Premierul grec: Unele banci elene vor fi nationalizate... SUA: Manifestantii anti-Wall Street, alungati cu gaze lacrimogene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x