Antena Căutare

UPDATE: Unul dintre romanii disparuti in Noua Zeelanda, gasit in viata

Inca doi romani au fost dati disparuti in urma cutremurului care a avut loc marti in localitatea Christchurch din Noua Zeelanda.

UPDATE: Unul dintre romanii dati disparuti in Noua Zeelanda, Radu Zimcea, a fost gasit in viata.

Cei doi romani disparuti se numesc Dan Marinescu si Radu Zimcea. Informatia nu a fost confirmata inca de reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

O alta romanca a fost data disparuta miercuri, in urma aceluiasi seism. In cazul acesteia, autoritatile au declarat ca nu mai au nici o speranta s-o gaseasca in viata. Ultimul bilant oficial al seismului este de 98 de morti si 226 de disparuti.

Echipe de salvatori din Japonia, Statele Unite, Australia, Marea Britanie si din alte tari s-au alaturat miilor de localnici care ajuta la cautarea supravietuitorilor. Autoritatile doresc sa repuna in functiune, cat mai repede cu putinta, retelele de alimentare cu apa.

Echipele de interventie au scos, pana acum, de sub ruine 120 de supravietuitori. Printre ei, un barbat care a stat sub daramaturi 22 de ore si o femeie recuperata dupa mai bine de o zi de la seism.

In Noua Zeelanda, comunitatea de romani este foarte numeroasa, mai ales in orasul Christchurch, unde s-a produs acest cutremur.

Sursa: antena3.ro

UPDATE! Gaddafi s-a baricadat in capitala. Opozantii au preluat controlul principalelor 3 orase dupa Tripoli... UE ne mai “cantareste” o data pentru Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x