Antena Căutare

Uraganul Sandy a "facut ravagii" pe internet: harta accesata de milioane de oameni

Pentru a veni in sprijinul oamenilor, Google.org a realizat o harta interactiva ce a fost accesata de milioane de locuitori ai planetei. Harta prezinta traiectoria uraganului, nivelul precipitatiilor, dar si momentul si locul in care va atinge apogeul.

Uraganul Sandy a facut ravagii in marile orase de pe Coasta de Est. In New York si New Jersey este declarata stare de "catastrofa majora", iar milioane de oameni si-au petrecut noaptea in intuneric total. Bilantul provizoriu al mortilor arata un numar de 16 persoane decedate, insa autoritatile se astapta ca numarul victimelor sa fie mult mai mare.

Google.org a realizat o harta interactiva ce prezinta detalii importante despre starea uraganului. Pentru a afla detalii despre traiectoria furtunii, nivelul precipitatiilor dar si despre momentul in care va atinge apogeul, milioane de oameni au accesat reprezentarea grafica.

De asemenea, pentru a-i ajuta pe cei aflati in dificultate, harta mai arata unde se gasesc cele mai apropiate spitale si adaposturi comune.

Reduceri in timpul uraganului Sandy: cum profita americanii de pe urma "Apocalipsei"... A murit Antonio Meno, omul care a stat 23 de ani in coma!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x