Antena Căutare

Uraganul Sandy: Bursa SUA, inchisa doua zile consecutiv, pentru prima data in peste 100 de ani

Conditiile meteo tin bursa SUA inchisa doua zile consecutiv, pentru prima data in peste 100 de ani.

Uraganul Sandy: Bursa SUA, inchisa doua zile consecutiv, pentru prima data in peste 100 de ani
| nyse.nyx.com

Inchiderea bursei pentru doua sedinte consecutiv, prima dupa 1888, a fost anuntata de operatorul NYSE Euronext dupa consultari cu alti operatori bursieri. Anterior, Asociatia pietelor financiare a recomandat oprirea completa a tranzactiilor cu instrumente financiare cu venit fix denominate in dolari, dupa ce aceasta piata a avut luni un program mai redus si a inchis la pranz.

"Este o situatie extraordinara, coordonata cu furtuna extraordinara. Raspunsul operatorilor si autoritatilor de reglementare de a inchide piata a fost adecvat si ramane adecvat", a declarat Ryan Larson, sef al diviziei de tranzactii pe piata de capital la RBC Global Asset Management.

Bursa din SUA intentioneaza sa reia activitatea miercuri, ultima zi a lunii octombrie, daca permit conditiile meteo. Ultima astfel de situatie pe bursa din SUA a fost inregistrata la 12 martie 1888, New York a fost acoperit de zapada de circa jumatate de metru. In februarie 1978, bursa a fost inchisa circa o zi si jumatate din cauza unei furtuni de zapada.


Uraganul Sandy, vazut din spatiu. NASA monitorizeaza dezastrul... Reduceri in timpul uraganului Sandy: cum profita americanii de pe urma "Apocalipsei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x