Antena Căutare

Utilizatorii Facebook, vizati de hackeri

Utilizatorii Facebook sunt vizati de hackeri care prin intermediul unor mesaje frauduloase incearca sa intre in posesia parolelor acestora, avertizeaza compania McAfee, specializata in securitatea Internetului, relateaza AFP.

Unii utilizatori Facebook primesc mesaje electronice aparent trimise de site-ul de socializare, fiind informati ca parolele sunt pe cale sa expire si cerandu-se actualizarea.

Prin aceasta modalitate se incearca intrarea in posesia parolelor si elementelor de identificare, nu doar a celor de intrare pe Facebook, avertizeaza compania McAfee.

"Aceasta amenintare are un potential foarte periculos dat fiind ca exista peste 350 de milioane de utilizatori de Facebook care ar putea deveni victime ale acestei fraude", subliniaza McAfee.

Intr-un raport referitor la amenintarile informatice din anul 2010, McAfee avertizeaza ca mesajele electronice sunt folosite din ce in ce mai frecvent ca metoda pentru atacarea utilizatorilor individuali, companiilor si institutiilor.

Practici securiste in Cuba: 30 de femei, ridicate cu forta de politie... Clientii unei banci americane, fraudati prin telefon din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x